середу, 6 травня 2020 р.

Оксана Донска: Цього року вразила конкретність цілей команд як в бізнес-проектах, так і в соціальних




Оксана, що змінилося у Вашій бізнес-діяльності під час карантину? Як оптимизували процеси та адаптувались до нових умов?

Під час карантину наш онлайн-бізнес став ще "онлайнішим". У зв'язку із введенням в дію Постанови КМУ №211 ми були вимушені зачинити всю оффлайн мережу меблевих магазинів МебельОК. Проте продовжуємо приймати замовлення через сайт, телефон та месенджери. Частину персоналу перевели на віддалену роботу.

Добре вплинув карантин на комунікації з іноземними партнерами, адже, якщо раніше ми сподівалися вирішити питання під час особистої зустрічі, то наразі ми регулярно зустрічаємося за допомогою ZOOM та значно швидше приймаємо рішення.

Які ідеї дітей Вам сподобались з минулих Форумів стартапів?
Зі StarUp Forum 2018 року мені сподобалися команди зі "смачними проектами", зокрема шоколадні шахи та їстівні стаканчики.

У 2019 році, на жаль, не змогла прийняти участь.

А якими виступами та проектами запам'ятався Форум стартапів 2020? За якими критеріями оцінювали проекти цього року?

Цього року вразила конкретність цілей команд як в бізнес-проектах, так і в соціальних. Сподобалися проекти навчання та популяризації інтелектуального, зокрема онлайн курси про бізнес для дітей та про важливість еко-свідомості. Діти, що взялися за пропаганду фану від читання, мої фаворити!

Як успішно запустити стартап в нових реаліях? Щоб Ви порекомендували нашим miniboss’ам. На що варто звернути увагу командам в першу чергу?

Принцип чотирьох P залишається завжди актуальним: product + price + promotion + place. Використання сучасних інструментів створення та просування продуктів може допомогти з формуванням правильної ціни та визначенням місць продажу. На початку проекту шукати найдоступніші способи, починаючи з рекомендації дорослих, що знаються на тому, чи іншому питанні.

Що допомагає Вам залишатися в ресурсному стані? Ваші три "дієвих" лайфхаки.

Спорт, режим та цікава робота допомагають мені бути в тонусі. Трохи самодисципліни, креативного мислення та руху до поставленої мети дають сили.

Оксано, дякуємо за інтерв’ю та підтримку юних підприємців!

До зустрічі на Національному Чемпіонаті 30 травня.

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)