четвер, 26 травня 2022 р.

Ольга Рибальченко: Всі діти великі молодці, а їхні ідеї просто неймовірні та важливі

 

Ольга Рибальченко, власниця туристичної агенції Tapki Travel, за сумісництвом мама miniboss'а Лева. Про свій перший досвід у складі журі Ради Бізнесменів Форуму стартапів, її очікування та які проєкти підтримала - читайте в цьому інтерв'ю.    

🎤MINIBOSSПані Ольга, вітаємо. Чому вирішили взяти участь у Форумі стартапів у складі журі та підтримати дитячі проєкти? Які були очікування?

🎤Ольга Рибальченко: В першу чергу дуже хотіла підтримати сина, який навчається вже другий рік в MiniBoss. Цього року їх соціальний проект дуже важливий. Було надзвичайно цікаво які інші проекти підготували діти в цей непростий для нас всіх час. Очікувала почути чим інші діти живуть зараз, як справляються. Вони всі великі молодці, а їхні ідеї просто неймовірні та важливі.

🎤MB: Які проблеми і потреби вирішували юні підприємці? Виступи яких командах запам'яталися чи вразили найбільше? Які дитячі проєкти підтримали особисто? 

🎤ОР: Дуже багато соціальних проектів цього року, що зрозуміло. Всі вони спрямовані на підтримку наших дітей, наших бійців, підняття морального духу. Особисто підтримала грантом дві команди - Razom і Young gardener. Обов'язково замовлю продукцію проектів ШоТи? та LASO

Оцінювала в першу чергу за актуальністю проекту на сьогодні та ті проекти, в майбутнє яких вірю особисто, наприклад LASO (сподіваюсь смачно так само як гарно).

🎤MB: А що змінилось у Вашій бізнес-діяльності під час воєнного стану? Поділиться власним досвідом

🎤ОР: Мій бізнес на сьогодні зупинився, мої туристи роз'їхалися по світу. Звісно консультую, допомагаю, але перейшла мабуть з комерційного проекту на соціальний. В планах є нові ідеї, працюю над реалізацією нового комерційного проекту.

🎤MB:  Що надихає Вас та допомагає залишатися в ресурсному стані?

🎤ОР:  Мене завжди надихають подорожі, бо тільки тоді можеш змінити фокус, вийти із звичної зони, побачити наскільки різноманітний світ, усвідомити що можливості безмежні. Звісно завжди надихає сім'я. 

🎤MB: Традиційне побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів

🎤ОР: Бажаю вам не зупинятись! Знаю, що багато з вас не до кінця розуміє і усвідомлює важливість проектів і вашої діяльності, але це все прийде згодом. Досвід в MiniBoss безцінний.

🎤MB: Пані Ольга, дякуємо за інтерв'ю і теплі відгуки. 

🎤ОР: Дякую вам за досвід! 

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)