середу, 21 квітня 2021 р.

Олег Беспалов: Всі діти, які вже прийшли та активом беруть участь у програмі MINIBOSS для мене переможці

 

Олег Беспалов, приватний юрист. З 2017 року головний юрист проекту Paytomat, одного з найбільших криптопроектів України. Legal Advisor таких проектів як Cryptogroup та DeepDive Technology, AxxonSoft, Royal Business Finance Corporation. 

Знайомство Олега з miniboss'ами розпочалося з проведення лекції по криптовалюті. Бо саме такі теми цікавлять наших юних підприємців:)  А ось чому вирішав взяти участь у складі журі Форуму стартапів, за якими критеріями буде оцінювати дитячі проєкти та побажання юним стартаперам напередодні події - читайте в цьому інтерв'ю.

Олег, чому вирішили взяти участь в Форумі стартапів і підтримати дитячі проєкти? За якими критеріями будете оцінювати ідеї miniboss'ів?

Виховання бізнес жили у дітей з самого малку неймовірно важливо, як для самих дітей так і для майбутнього розвитку економіки нашої держави. Діти з самого рання починають розуміти, що можна не лише шукати роботу, а і створювати робочі місця самому.

Всі діти, які вже прийшли та активом беруть участь у програмі MINIBOSS для мене переможці.

Що стосується стартапів, то першим критерієм напевно буде попит продукту стартапу та перспективи його розвитку. Адже, попит на сьогоднішній день дасть змогу продавати свій продукт і заробляти кошти, а перспективи розвитку дозволять не закрити бізнес через рік чи два.

Ваші очікування від Форуму стартапів в MiniBoss Business School? Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці?

Ми зустрінемо дуже багато цікавих та абсолютно різних проектів. Дитяча фантазія не має меж. Думаю, що діти слідкують за сучасними тенденціями, тому швидше за все зможемо побачити багато проектів на тему екології та здорового життя.

Ми вже рік живемо в новій реальності. Як вам здається, чи адаптувався український підприємець до нових викликів? Поділіться власним досвідом.

Думаю що валова частина підприємців ніколи не зможе адаптуватись до нових реалій. Так вже склалось. Багато дрібних непродовольчих магазинів, які ніколи не вийдуть в онлайн продажі в силу своїх можливостей, конкуренції та і загалом бажання. Все залежить від сфери вашого бізнесу.

Особисто я не відчув глобального впливу пандемії на власний бізнес. Юридичні питання запросто вирішуються в режимі онлайн та з любого місця, потрібний лише Інтернет та чашка кави. Звісно, я, як підприємець, залежу від глобальної ситуації на ринку, це впливає на кількість звернень клієнтів, їх платоспроможність, реалізацію нових проектів.

Що особисто вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані? 

Натхнення можна черпати з абсолютних різних джерел. В першу чергу це звісно задоволений клієнт, коли ти розумієш, що все робиш правильно і не дарма. Щоб не вигоріти я часто займаюсь проектами, які не стосуються моєї спеціалізації, наприклад веду телеграм канал на історичну тематику "Хто Ми". Це свого роду розрядка і реалізація свого творчого, що накопичується і не реалізовується в основній професії. Недавно запустив ще юридичний канал з корисниами порадами "Юридичний Корпус". 

Ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів.

Найголовніше – це не опускати руки та йти до кінця. Якщо ви плідно працюєте, результат завжди буде.

Олег, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів 2021!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)