пʼятницю, 3 червня 2022 р.

Василь Кравчук: Ви в вашому віці говорите про такі речі, які я дізнався уже за 20, тому вас чекає неймовірне майбутнє

 


Василь Кравчук, професійний digital marketer, засновник компанії iWeb. Вже другий рік приймає участь у складі члені журі Ради Бізнесменів. Напередодні Форуму стартапів допоміг у створенні сайту дитячих бізнес-проєктів https://business4kids.com.ua, де кожний бажаючий може підтримати проєкт, який йому сподобався. Що змінилося у бізнес-діяльності компанії iWeb, які проєкти підтримав особисто пан Василь і його традиційне побажання для 6-15 річних стартаперів - читайте в цьому інтерв'ю.    

🎤MINIBOSSПане Василь, раді вітати Вас серед членів журі Ради Бізнесменів Startup Forum Ukraine 2022. Поділіться, які у Вас були очікування цього року? Над якими проєктами працюєте зараз

🎤 Василь КравчукБули дві глобальні цілі. У 2022 році ми планували збільшитись в 2 рази:) На сьогодні ми зменьшились в 2 рази, але є ще півроку, щоб виправити ситуацію! 

По-друге, був план виходу на міжнародний ринок.  Тут ми навпаки пришвидчились, і вже маємо декілька іноземних проектів. Наразі відкрили представництво у Словакії.

🎤 MBЩо змінилось у Вашій бізнес-діяльності під час воєнного стану? 

🎤 ВКМи дуже швидко приземлилися на землю і почали будувати бізнес по-новому. Я вважаю, що якщо хочеш вижити - потрібно вміти адаптуватися. Ми давно хотіли вийти на міжнародні ринки, і війна дала нам поштовх - йти у світ. За три місяці вже є декілька проектів у ЄС та філія в Словакії.

Але саме головне, чим я пишаюсь - це те, що ми зберегли всіх наших співробітників і слава Богу всі цілі і живі!

🎤MB: Які проблеми чи потреби вирішували своїми проектами юні підприємці цього року?  Виступи яких командах запам'яталися найбільше? Які команди підтримали особисто?

🎤ВКМені сподобались проекти, які були запущені з ціллю не разового прибутку, а взагалі як бізнес, що можуть і після навчання приносити прибуток. 

Сподобались виступи таких команд: «Своїми Руками», «Save Yosya», «Україна - це я», «Справжні Українці», «Awaken Voice». Вважаю, що дітям є  що підтягувати і є куди  розвиватися.

Особисто підтримав проекти «Своїми Руками» та «Україна - це я», команді «Awaken Voice» допоможу створити логотип :)

🎤MB: Що особисто Вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані?

🎤 ВК:  Я люблю життя і бізнес - це для мене гра у шахи, але трошки складніша :) Тому я люблю грати і перемагати, а навіть якщо і програвати, то робити висновки та йти далі.

Я десь чув, що потрібно любити свою роботу і тоді ти за все життя не будеш працювати ні дня ))))

🎤 MB: Ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартапів

🎤 ВКВи круті і кращі! У вашому віці я думав як буду дивитися мультики або серіал, або грати в баскетбол, і все ... Ви в вашому віці говорите про такі речі, які я дізнався уже за 20, тому вас чекає неймовірне майбутнє і бажаю вам зіграти в свою гру, і перемагати з посмішкою, і робити висновки на невдачах. Якщо буде потрібна консультація по рекламі в інтернеті - буду радий допомогти всім дітям!

🎤MBПане Василь, дякуємо за інтерв'ю і відкритість! Miniboss'и з радістю скористаються Вашою пропозицією:)

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)