понеділок, 25 травня 2020 р.

Форум стартапів 2020. Сила в синергії: Підтримка Ради Бізнесменів дає нову перспективу ідеям юних підприємців




Форум стартапів – це унікальна платформа, яка об'єднує соціально відповідальний бізнес та дитяче підприємництво, і є обов'язковою частиною навчання в міжнародній освітній мережі MiniBoss Business School.

Метою заходу є підтримка інноваційних та соціально-корисних бізнес-проєктів, які створюють діти та підлітки віком від 6 до 14 років. Кращі ідеї отримують підтримку і гранти. А вже реалізовані стартапи студенти представляють на щорічних Національному та Міжнародному чемпіонатах з підприємництва.

В цьому році Форум стартапів MiniBoss вперше проходив онлайн. Це був виклик як для юних підприємців, так і для представників дорослого бізнесу. 2 травня студенти MiniBoss Business School Київ-1 презентували ідеї своїх бізнес- та соціальних проєктів перед Радою Бізнесменів, завоювали довіру та отримали перші інвестиції від відомих підприємців для реалізації своїх ідей. 
«По тому як змінилися діти і проекти, я побачила наскільки змінився світ. Це два Форуми різного формату, змістовного та емоційного наповненням. Екологічні та соціальні проекти – мої фаворити. Також, я підтримала проект з популяризації читання», – порівнює проєкти та презентації команд на Форумі стартапів 2019-2020 рр. Вікторія Бондар, офіційний представник LASSELSBERGER, s.r.o. в Україні, Член Ради Бізнесменів. 
«Цього року вразила конкретність цілей команд як в бізнес-проектах, так і в соціальних. Сподобалися проекти навчання та популяризації інтелектуального, зокрема онлайн курси про бізнес для дітей та про важливість еко-свідомості. Діти, що взялися за пропаганду фану від читання, мої фаворити!» – додає Оксана Донска, співзасновник інтернет-магазину МебельОК, Член Ради Бізнесменів. 
«Безумовно, як і багато членів журі, я звернула увагу на швидку адаптацію дітей до нових умов і можливостей. Відзначила соціальний підтекст або навіть в деяких випадках соціальну мету комерційних проектів», – коментує Яна Воронцова, CFO Групи компаній «ГрадОлія», Член Ради Бізнесменів. – Ще мені сподобалася в цьому році реальна залученість багатьох бізнесменів і слушні поради юним miniboss’ам».
Вирішення важливих еко-проблем, допомога хворим дітям та дітям з інвалідністю, друге життя звичайної коробки, інтерактивний набір цукерок, вивчення англійської в ігровій формі, корисне печиво, освітній клуб для підлітків, шкарпетки з національним колоритом, онлайн програми «діти для дітей», проект з популяризації читання – це далеко не всі проєкти, які юні підприємці презентували на Форумі стартапів 2020!
  • 19 команд 
  • 97 учасників – юних MINIBOSS’ів 6-14 років
  • 45 членів Ради Бізнесменів – представників українських та міжнародних компаній
  • 220 тисяч гривень інвестицій, які отримали команди на реалізацію своїх ідей
На Форумі стартапів гартуються сила виживання, цілеспрямованість, підприємницька мудрість та гнучкість, командна підтримка і віра в свої цілі! Тільки переживши на практиці, дитина може усвідомлено оцінити та залишити в навичках знання та відчуття. Цей досвід є дуже важливим та цінним для життєвого шляху miniboss’ів, як майбутніх підприємців. А підтримка представників дорослого бізнесу у вигляді бізнес-ангелів – це не тільки інвестиція, але і віра у ціннісність ідеї проєктів.

В бізнес термінології є таке визначення:
«СУТТЄВОЮ ХАРАКТЕРИСТИКОЮ бізнес-ангелів є те, що вони – інвестори, які вірять в компанію на стадії її зародження і всіляко підтримують її розвиток фінансово супроводжуючи…

Крім того, бізнес ангели інвестують не тільки з метою отримання прибутку, а й для самореалізації власників стартапів. Багато з них знаходять велике задоволення в тому, щоб передати свій комерційний досвід молодим підприємцям, фірми яких ще знаходяться на етапі становлення!»
Стосовно учасників Форуму стартапів MiniBoss є невелика, але суттєва поправка. Авторами стартапів в MiniBoss Business School є юні підприємці з 6 до 14 років. Від цього інвестиційна підтримка стає ще більш вагомою і суттєвою.

Пишаємося нашими студентами. Вони великі молодці!

Дякуємо всім батькам і рідним за мудрість і підтримку!

Вдячні тренерській команді за професійність та любов до дітей!

Вдячні Андрію та Ользі Азаровим за створення та розвиток освітньої мережі MiniBoss Business School в глобальних масштабах.

Особлива подяка нашим бізнес-ангелам – Членам Ради Бізнесменів, які повірили в ідеї дітей та підтримали їх порадами, менторською допомогою та інвестиціями для реалізації проєктів!

Вже 30 травня команди мають показати перші результати та прибутковість проєктів на Національному чемпіонаті.з підприємництва.

Ми ВСІ РАЗОМ творимо велику справу – ростимо нове покоління, яке буде формувати сильну молоду нішу успішного підприємництва для України і не тільки. В першу чергу бути успішним – це бути внутрішньо сильним та жити в гармонії з собою та з іншими. А це ціннісні важелі та установки, які розвиваються нерозривно та поряд з бізнес-компетенціями!

Наші діти за 8 років навчання формують свою ЖИТТЄВУ СИЛУ і вміють бути щасливими та успішними. А завдяки реальній менторській та інвестиційній підтримці зі сторони дорослого бізнесу – проходять свій життєвий бізнес-досвід на власній практиці, а не з книжок. І це справді безцінно. Майбутнє нашої країни – у надійних руках!





















Переглянути відео-презентації команд можна за посиланням

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)