четвер, 30 травня 2019 р.

Чемпіонат України: 2 місце – Команда «One Click Help»




Семен Невядомський, Анжеліка Комісарова, Юлія Горєлова, Віктор Шевченко і Даша Ложкіна презентували результати ще одного соціального проекту One Click Help. Слоган команди «One Click – One Life» (з англ. Один клік – одне життя). Команда вирішила підняти проблему, з якою може зіткнутися кожна родина в Україні. Рівень забезпеченості державних лікарень – не на вищому рівні і питання швидкої допомоги є питанням життя та смерті. На жаль, це є розповсюджена проблема серед лікарень Києва, і дитячих теж.

Мінібос-и вирішили об’єднатися в команду та створити проект, який допоможе в першу чергу дітям, які опинилися в тяжкій ситуації. Дитина відчуває сильний стрес, коли приїжджає до лікарні, їй складно налагодити діалог з медсестрами, незнайомими дорослими. Коли дітям стає погано, не в усіх є сили докричатися до допомоги. З іншого боку, коли медсестер мало, а пацієнтів дуже багато, у них дуже велике завантаження.



Проект спрямований на те, щоб допомогти конкретній лікарні у вирішенні проблеми відсутності швидкого зв’язку між медперсоналом та пацієнтами. Команда обрала як провідну клініку «Охматдит», познайомилися з зам.головного лікаря Юрієм Довбня, провела ряд зустрічей та презентувала конкретне технічне рішення.

Кроки та результати проекту:
  1. Технічним партнером проекту став український стартап – команда із молодих талановитих інженерів, яка написала програму та розробила комплексне технічне рішення швидкого виклику для лікарень.
  2. З ціллю максимальної адаптації проекту для дітей розробили дизайн кнопки виклику. Спеціальні наклейки із знайомими героями діснеєвських мультфільмів, які діти зможуть наклеїти на кнопку самостійно. Отримали легальне право використовувати картинки діснеєвських мультфільмів від компанії B&H Film Distribution, що є офіційним їх правовласником.
  3. Розробили постери та інструкціі для дітей з правилами використання системи швидкого виклику, що розміщуються в палаті. Придумали ідею «Welcome конверт».
  4. Долучили до розробки листівки в «Welcome конверт» та образа основного героя Click одного з самих відомих ілюстраторів в Україні – Сергія Майдукова.
  5. Отримали згоду від Гете Інституту на сертифікати-листівки на декілька безкоштовних онлайн занять з іноземної мови, які будуть вкладатися у «Welcome конверти».
  6. На Форумі стартапів отримали інвестицію, за яку надруковали постери та 6000 «welcome конвертів» для 72 палат хірургічного відділення «Охматдит, замовили 225 кнопок. 
  7. Технічна програма вже готова, адаптуються окремі її елементи до специфіки приміщення клініки. І з 15 липня почнеться пілотний запуск роботи системи швидкого виклику!




MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)