пʼятницю, 31 травня 2019 р.

Чемпіонат України: 3 місце – Команда «Planet Savers»




Валерія Кузник, Артем Дубина, Максим Бєляков, Богдан Торубара і Марк Бенч - справжні Рятівники Планети. Слоган їх соціальної ініціативи – «Чиста планета без пластику». Мета проекту – привернути увагу до проблеми забруднення планети пластиком. Долучити всіх, хто розділяє філософію «Чиста планета без пластику» до масштабного проекту боротьбі з пластиком. А також акцентувати увагу на державному рівні на проблемі відсутності навичок для сортування сміття в українських родинах!

Почати боротьбу мінібос-и вирішили з себе та своїх однолітків, презентуючи серію зошитів для школярів Planet Savers. Кожен зошит спонукає до дії. На обкладинці є поради, як зменшити споживання пластику та наведені факти, які не залишать нікого байдужими. Також є лабіринт, де кожний герой пропонує навчитись сортувати сміття.



Ціль проекту – проінформувати всі навчальні заклади Києва за допомогою зошитів Planet Savers. Вже з вересня 2019 р. команда проведе серію майстер-класів для школярів. В них вони ознайомлять дітей з проблемою перенасиченості планети пластиком та дадуть поради та лайфхаки щодо збереження планети. Також будуть інформувати, як правильно сортувати сміття на переробку.



На Форумі стартапів команда отримала грант на виготовлення першої партії зошитів + додатково дизайн зошитів від Live Animations та екологічні самокати для всіх членів команди від Elevation.

Мінібос-и сподіваються, що їх проект допоможе школярам усвідомити масштабність проблеми. Планета у небезпеці і лише ми можемо вплинути на майбутнє наших дітей.



Кроки та результати проекту:
  1. Команда була присутнія на Екологічному Форумі ООН, де спілкувалася з Лоттою Сільвандер - головою представництва Дитячого Фонду ООН (UNICEF) в Україні! ЇЇ дуже вразила ідея проекту і мінібос-и відправили запит на отримання гранду на друк тиражу 50 тис зошитів. Команда сподівається на позитивне рішення.
  2. Члени комнади прийняли участь у благодійній акції та провели пізнавальні майстер-класси для учнів Київських ліцеїв №157 та № 240. За допомогою проекту вже близько 150 дітей замислились над проблемою забруднення планети пластиком.
  3. Наразі тривають переговори з найбільшою приватною енергетичною компанією України ДТЕК. Це соціально-відповідальна компанія, яка піклується про екологічний стан нашої країни. Разом Planet Savers планують проінформувати всі навчальні заклади Києва. Команда радіє, що більш ніж 35 тис першокласників дізнаються про екологічни проблеми за допомогою зошитів Planet Savers.










MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)