понеділок, 20 червня 2022 р.

Ukraine Startup National Cup Championship: найкращі проєкти 2022

 

18 червня 2022 відбулась головна бізнес-подія року для студентів MiniBoss Kyiv Business School (Gulliver).  

Тринадцять команд київської бізнес-школи змагались за призові місця і визнання членів журі Ради Бізнесменів на Чемпіонаті України з підприємництва серед дітей та молоді 2022. Це була справжня перевірка вмінь монетизувати свої знання та навички на практиці!  

Чемпіонат традиційно проводився Міжнародною Освітньою мережею MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS. Команди з України (Одеса, Київ, Вінниця, Чернівці, Львів, Івано-Франківськ) виступили у двох лігах:  

  • SAGE: ЛІГА СОЦІАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ.
  • SIFE: ЛІГА КОМЕРЦІЙНИХ ПРОЄКТІВ.

Вітаємо переможців у Лізі соцільних проєктів MINIBOSS SAGE (Стартапи для соціального підприємництва)

  1. місце. BANIQ (Київ). Розважальні та навчальні родинно-командні онлайн події у форматі живого спілкування, що забезпечують змістовне дозвілля українським родинам в період військових дій
  2. місце: LET'S TALK (Київ). Денний онлайн табір для підлітків на прокачку навиків комунікації, ораторства та акторської майстерності.
  3. місце. CHESHIRE CAT (Одеса). Чеширский кот - ютуб канал для публікацій притч та казок

Вітаємо переможців у Лізі комерційних проєктів MINIBOSS SIFE (Стартапи для інноваційного підприємництва)

  1. місце. HEALTHYNYYYTA (Одеса). Проведення онлайн марафонів - марафон змін.
  2. місце розділили COOKIE PUZZLE 2.0 (Київ). Медовий пряник-пазл у формі Украіни, де кожна частинка - регіон України, та пряник-Україна. Збір посилки зі 100 пряників "ДЯКУЮ" від усієї України захисникам на передову.
    та WONDER HEROES (Чернівці) - перша авторська гра зі 100 супергероями, завдяки якій діти навчаться піклуватися про своє здоров’я, вміти надавати першу допомогу, діяти в небезпечних ситуаціях, ставитися з повагою до природи та бути еко-френдлі.
  3. місце. ЛИПА (Київ). Дизайнерські нашивки (шеврони) та значки, що слугують оберегами та аксесуарами в стилі мілітарі, допомагають виділятись, демонструють громадську позицію
    та БІБЛІОТЕКАРЬ (Одеса). Створення бізнес гри на пошук стратегії.

Пишаємось нашими студентами, які достойно реалізували комерційні та соціальні проєкти і досягли значних успіхів. Переглянути виступи українських команд можна на сайті за посиланням: https://sncc.forum-expo.org/ukraine-startup-national-cup-championship-2022 

Бажаємо всім учасникам Чемпіонату України з підприємництва серед дітей та молоді 2022 гарного настрою, успішного розвитку своїх проектів та перемог.

До зустрічі на SNCC 2022 1-3 липня!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)