суботу, 24 квітня 2021 р.

Святослав Ханенко: Беріть повну відповідальність за своє здоров’я та життя з юного віку

 


Святослав Ханенко. Сімейний лікар, засновник і головний лікар клініки для здорових SQLAB. Своєю місією вважає подовження активного довголіття українців та подолання демографічної кризи в Україні, профілактика зникнення нашого народу. Робота з дітьми та підлітками вкладається в реалізацію моєї місії. Його очікування від Форуму і побажання юним стартаперам - в цьому інтерв'ю. 

🎤 Святослав, чому вирішили взяти участь в Форумі стартапів і підтримати дитячі проєкти? За якими критеріями будете оцінювати ідеї miniboss'ів?

Протягом останніх 3 років я приділяю частину свого часу просвітницькій роботі з біохакінгу та управлінню здоров’ям серед дітей та підлітків. Біохакінг це стратегічна історія про управління своїм здоров’ям як проектом для досягнення найамбітніших цілей та радикального подовження активного життя. На це в значній мірі впливають щоденні звички та культурні патерни, що формуються в дитинстві. Моєю місією є подовження активного довголіття українців та подолання демографічної кризи в Україні, профілактика зникнення нашого народу. Тому робота з дітьми та підлітками вкладається в реалізацію моєї місії. Також напевне важливу роль зіграло народження моїх дітей. 
Критерії: яку цінність для здоров’я українців буде нести проект та реалістичність його реалізації. 

🎤 Ваші очікування від Форуму стартапів в MINIBOSS? Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці?

Очікування: побачити Світ по новому за допомогою незашореного погляду дітей. Мені знається як раз проекти дітей будуть направленні в першу чергу на вирішення нагальних потреб людей, як їх бачать діти . Зазвичай діти тонкіше відчувають «болі» та недоліки існуючого стану речей і пропонують їх вирішення. Навідміну від дорослих, у випадку з якими частіше комерційна складова є первинним драйвером. 

🎤 Ми вже рік живемо в новій реальності. Як вам здається, чи адаптувався український підприємець до нових викликів? Поділіться власним досвідом.

Зараз не просто всім, навіть бізнесам, які не змушені зупинятися під час карантину. Економіка не розвивається, ресурсів у людей стає менше, конкуренція жорсткіша. В той же час, ця ситуація є викликом, в результаті якого найамбітніші, наполегливіші та пасіонарні підприємці мають можливість зробити швидкий ривок в своєму розвитку, ефективно пристосувавшись до умов, що постійно змінюються. 

Нам зараз теж не просто, але ми наполегливо працюємо , щоб досягнути своїх цілей. 

🎤 Що особисто вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані? 

Мене найбільше надихає усвідомлення правильності справи, яку ми робимо, сприйняття труднощів, як звичайних правил гри. Також мене особливо надихає, коли вдається досягнути трансформації ставлення людини до свого здоров’я на більш усвідомлене, та покращення показників ментального і тілесного здоров’я, які стають наслідком. 

🎤 Ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів.
 
Мрійте, дійте і нічого не бійтеся. Любіть себе, своїх близьких, свою країну та беріть повну відповідальність за своє здоров’я та життя ще з юного віку. Це стане Вашою важливою конкурентною перевагою та основою стабільного розвитку. 

Святослав, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)