понеділок, 26 квітня 2021 р.

Startup Forum 2021 відбувся у Києві



Відбулась видатна подія року для всіх студентів MiniBoss у Києві.

35 команд юних підприємців від 5 до 15 років представили свої проекти - комерційні та соціальні, відповіли на запитання і отримали зворотній зв'язок від Ради Бізнесменів Global Businessmen Council.

40 бізнес-янголів - українських успішних підприємців, бізнесменів та бізнесвумен увійшли до складу Ради соціально-відповідвльного бізнесу. Саме вони підтримали проекти дітей та підлітків, поділилися своїм досвідом, допомогли і порадами, і першими замовленнями, і реальними інвестиціями.

Онлайн подія об'єднала дорослий бізнес із тими, хто тільки робить свої перші кроки в підприємництві. Неймовірні хвилювання, бурхливі емоції пережили всі учасники.



Майбутнє України сьогодні в руках тих, хто створює - ідеї, бізнес, свою справу, продукти і послуги, середовище і цінності.

І коли ідеї дітей готові щиро підтримувати дорослі бізнесмени, розуміємо, що це майбутнє - в надійних руках.

"Це феєричне відчуття, коли така кількість яскравих, прогресивних та новаторських ідей наших студентів зустрічається з досвідом, мудрістю та менторською підтримкою дорослого бізнесу", - пише на сторінці у Facebook Маріанна Луцив, директорка філії MiniBoss Київ 1.

"Зараз розпочнеться справжній START роботи з реалізації бізнес ідей та втілення їх в продукти або послуги. Тільки так, на практиці, а не словах можна навчитися створювати бізнес", - пише Маріанна.

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)