пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Альона Губань: Ми є не лише інвесторами у фінансовому плані, ми є інвесторами у їх віру та впевненість

 

Альона Губань, співвласниця та HRD мережі магазинів «Шуруп». Вже другий рік її донька навчається в MINIBOSS, і демонструє чудові бізнес-результати. Про підтримку дитячих ідей, що особисто надихає Альону у бізнесі та житті і про традиційне побажання miniboss'ам напередодні важливої події - читайте в цьому інтерв'ю.

🎤 Альона, чому вирішили взяти участь в Форумі стартапів і підтримати дитячі проекти? За якими критеріями будете оцінювати ідеї miniboss'ів?

Бути осторонь такого дійства просто неможливо. Розуміючи глобальність проробленої ними роботи і розуміючи очікування miniboss'ів, вважаю за честь бути частиною їх оточення і допомогти їм розкрити свій потенціал у сфері бізнесу, у сфері де поєднано творчість, креативність, розрахунок і віра у власну ідею. Хочеться бачити, як діти щиро, відкрито, яскраво створюють щось нове, щось цікаве, те, що мотивує їх і надихає, бачити, що вони рухають наш світ вперед і мати можливість їм допомогти.

Мої особисті критерії оцінки ідей досить прості. Будь-який бізнес складається з актуальності ідеї, відповідального підходу до її реалізації, віри та командності, орієнтованості на результат.

Кожен miniboss вже вартий поваги, кожен з них вже є переможцем, адже зміг розкрити власну ідею у справжньому проекті. Бажаю, щоб учасники форуму максимально із задоволенням прожили цей день, адже він пророкує бути неповторним!

🎤 Ваші очікування від Форуму стартапів в MiniBoss? Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці?

Форум стартапів, це місце, де miniboss’и заявляють справжнім бізнесменам та успішним людям про те, що вони є, про те, що вони можуть та хочуть, про те, що вони зробили виклик своїм знанням і навичкам. У свою чергу, ми, знаходячись навпроти, маємо показати майбутнім бізнесменам, що їх ідеї мають право на життя, що вони можуть розраховувати на певну підтримку. Ми є не лише інвесторами у фінансовому плані, ми є інвесторами у їх віру та впевненість.

Складно оцінити політ фантазій, ідейність команд та спрогнозувати які саме проблеми майбутні бізнесмени вирішуватимуть своїми проектами, та з впевненість можу зазначити, що доброта, емоції, орієнтованість на допомогу, піклування про навколишній світ точно знайдуть прояв у кожному проекті.

🎤 Ми вже рік живемо в новій реальності. Як вам здається, чи адаптувався український підприємець до нових викликів? Поділіться власним досвідом.

Ми адаптуємося щоразу і кожного дня. Як природа змінює свої пори року, так і бізнес змінює свій підхід до діяльності. Це процес неперервний та постійний. Відмінність тільки у тому наскільки швидко потрібно змінюватися та адаптуватися під потреби сьогодення. У кожного бізнесу ця швидкість є величиною індивідуальною і неповторною. Кожна сфера діяльності має свої правила гри, свій термін дії, свої потреби та орієнтованість. Те, що відбувається сьогодні, нам прямо говорить: “більше ніколи не буде так, як вчора”. І якщо хочеш бути там, де поставлено власну ціль, варто робити те, що не робив учора. У такі часи згадуєш слова Т. Г. Шевченка: “Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь”. Адже варто і нові підходи впроваджувати, але і не забувати успішні дії, які привели вас туди, де ви зараз є.

🎤 Що особисто вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані?

Я маю честь працювати у системно-сімейному бізнесі, де панують незмінні людські цінності, такі як довіра, чесність, справедливість, командна робота. Кожен співробітник, який працює в компанії, є носієм цієї культури і є взірцем високого рівня професіоналізму. Ми, як у міцній родині, підтримуємо один одного і допомагаємо ставати краще. На сьогодні у компанії працює близько 100 співробітників, і усвідомлення відповідальності перед ними дає поштовх до власного розвитку, покращення, розширення. Від дій і мишлення кожного з нас залежить те, куди ми дійдемо та яким шляхом.

🎤 Ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів

Те, що ви робите, впроваджуєте у життя, викликає захоплення. Отримуйте максимум задоволення від власних дій, тримайте свою увагу на очікуваному вами результаті як на провідній зірці, що вас мотивує на рух вперед. І якщо на шляху будуть перепони або невдачі, сприймайте їх як завдання, що допоможуть вам стати сильніше і краще. Життя має безліч фарб, розмалюйте свій шлях яскраво!

Альона, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів 2021!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)