пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Андрій Гевко: Молоде покоління має бути набагато успішнішим ніж старше, а наше завдання їм в цьому допомагати

 


Андрій Гевко, адвокат, засновник Юридичної фірми Bargen. Компанія надає юридичні малому та середньому бізнесу. Адвокати фірми допомагають правильно юридично організувати та структурувати бізнес, захищають у судах та перед державними органами. А ось як Андрій потрапив на Форум Стартапів і чому вирішав підтримати юних підприємців — читайте в цьому інтерв'ю.

 
🎤Андрій, чому вирішили підтримати юних підприємців? Які очікування від Форуму Cтартапів MINIBOSS?  

Я вважаю, що успішний розвиток нашої держави і кожного з нас залежить від підприємців, які створюють нові продукти, генерують податки та розвивають економіку. Молоде покоління має бути набагато успішнішим ніж старше, а наше завдання їм в цьому допомагати. Від Форуму стартапів очікую крутих ідей, які змінять світ :-)

🎤 Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці? За якими критеріями будете оцінювати дитячі проєкти? 

Звісно, це бізнес проекти, спрямовані на отримання прибутку, адже це завдання будь-якого бізнесу. Проте зараз бізнес має бути соціально-відповідальним, тому я знаю що багато проектів є соціально-орієнтованими, які спрямовані на вирішення суспільних проблем.

🎤 На Вашу думку, чому (яким навичкам) необхідно навчати дітей, щоб вони були успішними в житті? 

Це креативність і здатність мислити нестандартно, але разом з тим має бути дисципліна і організованість. Молоді підприємці мають вивчати отримувати ті знання, які їм пригодяться в майбутньому це менеджмент, маркетинг, фінанси, право. Тому що багато підприємців починають це вивчати коли відкривають свій бізнес і роблять багато помилок.

🎤 Що особисто Вас надихає в роботі та житті і допомагає залишатися в ресурсному стані?

Бажання створювати щось нове :-)

🎤 Якщо б Ви могли дати тільки одну пораду юним бізнесменам після того, як вони отримають гранти на реалізацію своїх проєктів, що це була б за порада? 

Ніколи не зупинятися, навіть коли здається що ніколи не виходить.

Андрій, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів 2021!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)