пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Василь Федоров: Все в ваших руках! Усвідомлення цього обов’язково приведе до успіху

 

Василь Федоров — співзасновник та СЕО компанії FESKO merchandising, і за сумісництвом батько студентки з Ліко-школи. Він зацікавився можливостю виступити в ролі члена журі Форума Стартапів і потенційного інвестора для можливих цікавих для себе проектів. Що з цього вийшло - запитаємо у Василя після Форуму. Про його очікування від Форуму стартапів, за якими критеріями буде оцінюваьт проєкти і що надихає його особисто у бізнесі і житті - читайте в цьому інтерв'ю.

🎤Василь, чому вирішили підтримати юних підприємців?  Чого очікуєте від Форуму стартапів в MiniBoss?

По-перше, моя донька навчається в школі MiniBoss і таким чином я хочу їй показати, як для мене це важливо. По-друге, мені небайдужа тема бізнес-освіти в Україні, а особливо серед підлітків, оскільки я вважаю, що розвиток середнього класу – це запорука успіху держави у майбутньому. Тому намагаюсь бути корисним в цій важливій справі, якщо з’являється така нагода. 

Чого очікую? Очікую залишитися з думкою, що все в нас буде гаразд, якщо у нас така талановита молодь і якісна підготовка. Також сподіваюсь на яскраві ідеї, які мені було б цікаво підтримати.

🎤Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці? За якими критеріями будете оцінювати дитячі проєкти?

Сподіваюсь, вони не оминуть тему екології. Ця проблема носить стратегічний характер і молодь повинна про це знати. При оцінці буду враховувати вміння мислити нестандартно і виходити за звичні рамки. Адже діти мрійники, а мрії спонукають нас рухатися вперед. Хочеться, щоб діти рухали нас вперед😊.   

🎤На вашу думку, чому саме (яким навичкам) необхідно навчати дітей, щоб вони були успішними в житті?

Однозначно вміння нести відповідальність за власні вчинки, вміння визнавати помилки і робити з них висновки, також обов’язково чесність, емпатію і об’єктивність.

🎤 Що особисто вас надихає в роботі та житті, допомагає залишатися в ресурсному стані?

Посмішка доньки!

🎤Якщо б ви могли дати тільки одну пораду юним бізнесменам після того, як вони отримають гранти на реалізацію своїх проєктів, що це була б за порада?

Все в ваших руках!

Усвідомлення цього обов’язково приведе до успіху.

Василь, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів 2021!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)