четвер, 6 червня 2019 р.

ВІКТОРІЯ БОНДАР: «Унікальність кожного є в тому, що ми дуже різні, а значить кожен може бути успішним на своєму шляху»

Вікторії Бондар, офіційному представнику LASSELSBERGER, s.r.o. в Україні, Форум стартапів запам’ятався дитячим драйвом та піднесеним настрієм викладачів та батьків. 
Як проекти підтримала вона особисто, як член журі, що надихає в житті та бізнесі та яку пораду дала юним мінібос-ам – читайте в цьому бліц-інтерв’ю. 





Вікторія, чим запам’ятався Вам Форум стартапів 2019? Який проект дітей підтримали особисто і чому?
Запам’ятала дитячий драйв і піднесений настрій викладачів та батьків.

Я підтримала три проекти: COOL GIRLS, ReYOUse та НашеКо. Оскільки, якщо продукт робиться власноруч, то в ньому і кропітка робота по вибору матеріалів, і натхнення на скрупульозне виготовлення, і любов, яка робить продукт неповторним.

На Вашу думку, чому необхідно навчати дітей, щоб вони були успішними?

Їм потрібно допомогти відкрити власне бачення того, яким є світ навколо них. Маючи відкрите бачення дитина помітить та реалізує непомітне для інших. Унікальність кожного є в тому, що ми дуже різні, а значить кожен може бути успішним на своєму шляху.

Що для Вас означає "соціальна відповідальність в бізнесі"? Які проекти, окрім Форуму, Ви чи Ваша компанія підтримує?

Для мене відповідальність – це є критерій масштабу особистості. Особисто я підтримую різні проекти: юних музикантів та юних художників, дитячі будинки сімейного типу, інколи людей, які потребують дорогих медикаментів для лікування.

В бізнесі моя філософія допомоги і підтримки трохи відрізняється. Тут важливим критерієм прийняття позитивного рішення є: фанатична віра в успіх волонтерів (які просять про допомогу), чіткий і прозорий план робіт та витрат, готовність іти до кінця і не зважати на перешкоди та невдачі.

Що Вас надихає в бізнесі та житті?

Радість буття: схід сонця, сміх дітей вдома, можливість реалізовувати власні ідеї та проекти, відчуття колосальної підтримки від близьких по духу людей.

Якщо б Ви могли дати тільки одну пораду юним бізнесменам після того, як вони отримають гранти на реалізацію своїх проектів, що це була б за порада?

Бажаю вам радіти життю і цінувати кожну його мить, бо ці миті неповторні.

Вікторія, дякуємо за інтерв’ю та участь у Форумі стартапів 2019!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)