пʼятницю, 20 травня 2022 р.

Вадим Кудрей: Розвиток підприємництва є одним з найважливіших факторів успіху будь-якої нації

 

Вадим Кудрей, директор з корпоративних продажів ТОВ «ОТП Лізинг. Чому вирішив взяти участь у складі журі, очікування і побажання юним підприємцям - читайте в цьому інтерв'ю.

🎤MINIBOSSПане Вадим, раді вітати Вас серед членів журі Ради Бізнесменів Startup Forum Ukraine 2022. Чому вирішили взяти участь у Форумі стартапів і підтримати дитячі проєкти? За якими критеріями будете оцінювати ідеї miniboss'ів  в першу чергу?

🎤Вадим КудрейДякую за запрошення та надану можливість! Я давно впевнений в двох речах:

  1. розвиток підприємництва є одним з найважливіших факторів успіху будь-якої нації,
  2. рівень підприємницької освіти в Україні наближений до нуля і в рамках конкретного підприємця є скоріше похідною від різних випадкових факторів формування його характеру та життєвих обставин ніж певної освіти. 
Тому буду щасливий допомогти дітям зарядитись духом підприємництва - можливо в майбутньому вони оберуть для себе саме цей шлях. 

Щодо критеріїв - скажу чесно не маю конкретної відповіді, бо все ж таки це досить юні підприємці, тому головним буде знайти баланс між критичною порадою та заохоченням до вдосконалення їхніх навичок.

🎤MBВаші очікування від Форуму стартапів в MINIBOSS? Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці?

🎤ВК: Попри те що для дітей участь буде хвилюючою, я певен, що у підсумку всі отримають неабияке задоволення та корисний досвід який стане їм у нагоді в подальшому житті. Враховуючи важкий для України час думаю більшість проєктів буде соціальними та волонтерськими.

🎤MBЩо змінилось у вашій бізнес-діяльності під час воєнного стану? Що особисто Вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані? Поділиться власним досвідом.

🎤ВК: Змінилось все - навіть дуже прибуткові компанії в минулому зараз можуть бути дуже збитковими, і універсального рецепту як цього уникнути немає, а в деяких випадках це просто неможливо. В бізнесі більш за все надихає новаторство та сміливість, а ресурсний стан забезпечують паузи від усілякої ділової активності та подорожі.

🎤MBВаше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів.

🎤ВК: Головне, щоб обрана справа була цікавою особисто вам та кожен день приносила задоволення - клієнти обов'язково це оцінять

🎤MB: Пане Вадим, дякуємо за інтерв'ю. І до зустрічі на Startup Forum Ukraine 2022! 

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)