четвер, 10 червня 2021 р.

Оксана Лужецька: Ми повинні навчати дітей таким навичкам як фінансова грамотність, основи економіки, основи бізнесу, впевненості в собі, доводити почату роботу до кінця

Оксана Лужецька, комерційний директор ТОВ «EcoWood Company», що займається виробництвом пелет та пиломатеріалів, вперше приймала участь у складі журі Ради Бізнесменів Форуму стартапів 2021. 

Чим її вразили дитячі стартапи та які проєкти підтримала особисто, яким навичкам необхідно навчати сучасних дітей і побажання юним стартаперам на майбутнє – читайте в цьому інтерв'ю.

🎤Пані Оксана, чому вирішили взяти участь у Форумі стартапів і підтримати юних підприємців?  

Я вирішила взяти участь та підтримати юних підприємців тому, що захоплююсь їхньою винахідливістю, креативністю, нестримним бажанням розвиватись. Оскільки це був мій перший досвід, мої очікування були перевершині учасниками, був заданий високий рівень проектів. 

🎤Які проблеми чи потреби вирішували своїми проєктами юні підприємці? Виступи яких командах запам'яталися чи вразили найбільше? 

Вони креативно вирішували як соціальні, так і побутові проблеми сучасності. Були проекти, що допомагали вносите в наше життя більше позитиву, драйву. Це команди, що розробили настільні ігри. Це те, що об’єднує друзів і родини.

Я підтримувала проекти з настільними іграми, тому що вважаю емоції та навички, отримані від них, цінними. Наприклад, проект настольної гри Emo memo game

Також цікавий був проект з дощовиками.

🎤На Вашу думку, чому саме (яким навичкам) необхідно навчати дітей, щоб вони були успішними в житті?

На мою думку, дітей ми повинні навчати таким навичкам як фінансова грамотність, основи економіки, основи бізнесу, впевненості в собі, доводити почату роботу до кінця.

🎤Що особисто Вас надихає в бізнесі і житті та допомагає залишатися в ресурсному стані?

Мені допомагає бути в ресурсному стані та ділитись ним позитивне мислення, віра в себе, прокачання інтелекту, знаходження новітніх технологічних підходів, щоб йти в ногу з часом.

🎤Ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів. 

Хочу побажати всім учасникам успіху, впевненості в своїх проектах. Ніколи не здаватись, незважаючи на перешкоди. Розвиватись, трансформувати свої ідеї, щоб бути завжди актуальними!

Пані Оксана, дякуємо за інтерв'ю.
До нової зустрічі!


MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)