середу, 24 лютого 2021 р.

«Ранок чемпіонів» з Маріанною Луців: як заохотити дитину до бізнесу


Медійний ранок з телеканалом «Україна 24». Говорили про підприємливих дітей, дитячу бізнес освіту та з якого віку варто починати. П'ять хвилин не вистачило на всі запитання, тож відповіді гості ефіру додаємо в цій статті.

Як навчити дитину заробляти гроші?

Перш за все, щоби заробляти гроші дитині важливо зрозуміти і усвідомити декілька важливих складових:
  • Цінність грошей. Більшість дітей мають хибне уявлення щодо цінності грошей, яке формується на базі особистого досвіду їх отримання. Тому дитині важливо на власному досвіді зрозуміти релевантну функцію та цінність грошей.
  • Гроші - це не самоціль, а лише засіб. Хочеш заробляти - окресли свою мету, бажання, ціль, та зрозумій скільки для цього потрібно заробити грошей.
  • Твої майбутні гроші зараз знаходяться у твого майбутнього клієнта.
    Зрозумій його потребу і запропонуй йому найкраще рішення у вигляді твого товару чи послуги. Хочеш заробляти - навчись створювати те, що потрібно іншим.

Як пояснити основи бізнесу дитині? Які знання, скільки грошей потрібно їй для старту, щоб почати свій бізнес?

Business - це справa, результатом якої є товар або послуга. Тому, потрібно чітко усвідомлювати, що бізнес буде успішним тоді, коли його результатом стане продукт, який потрібен іншим і вони з задоволенням будуть готові за це віддати свої гроші.

Отже, все починається з ІДЕЇ. І в цьому і є основна складність. Для того щоби створити Іноваційний цікавий актуальний продукт (а відповідно і бізнес), не достатньо просто фінансової компетентності, як вважає більшість.

Важливі зовсім інакші навики креативності, критичного мислення, командності, системного мислення, які і варто розвивати вже з 6-ти років в рамках бізнес освіти.

А от скільки потрібно грошей для запуску своєї бізнес ідеї і буде залежати від самої ідеї і складових її реалізації. І далеко не в сумі стартового капіталу криється успіх бізнесу, а власне в цінності ідеї в яку готовий повірити інвестор та майбутній клієнт.
Навчитись бачити актуальну потребу і згенерувати ідею - це базова основа любого бізнес проєкту!

Чому вчать у школі MiniBoss?

Наша бізнес школа - це Міжнародна системна 8-ми річна авторська програма розвитку дитини, яка включає в себе вивчення знань та інтеграцію їх через 12 типів бізнес практики в навики. Починаючи з вміння генерувати ідею, діти проходить всі етапи проєктноі командної роботи в бізнес інкубаторі по розробці і реалізації цієї ідеї під керівництвом менторів Ради Бізнесменів, отримання інвестицій на Форумі Стартапів, захисту результатів своїх бізнес і соціальних проєктів на Національному і Світовому Чемпіонатах!

Таким чином повністю занурюючись в усі бізнес процеси, дитина монетизує свої знання та формує ясне бажання всіх процесів на власному досвіді, який в майбутньому вже легко зможе повторити самостійно в своєму житті без нашої підтримки як бізнес школи.
І це саме велике наше досягнення - виростити нове покоління самостійних, сильних, креативних юних підприємців, що будуть створювати нову економіку і творити своє щасливе і успішне життя. А значить і творити успішну Україну!

Прямий ефір від 17 лютого 2021
«Ранок чемпіонів» на телеканалі «Україна 24»

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)