пʼятницю, 9 серпня 2019 р.

Київські студенти бізнес-школи MiniBoss Київ 1 – Світові Чемпіони на Startup World Cup Championship 2019!




В Болгарії завершився 19-й Чемпіонат світу з підприємництва серед дітей та молоді. Сотні юних підприємців отримали винагороди та цінні призи.

У Startup World Cup Championship брали участь більше 50 команд з 11 країн світу – Литви, Болгарії, Франції, Молдови, України, Казахстану, Росії, Німеччини та ін. Вони представляли як соціальні, так і комерційні стартапи.

Неймовірні емоції зараз переживають учні бізнес-школи MiniBoss Київ 1. Команди із Києва перемогли на Startup World Cup Championship та отримали нагороди у наступних номінаціях:




ЗОЛОТИЙ КУБОК за 1 місце в номінації «Соціальні проекти» отримала команда «ONE CLICK HELP». Проект «One Click Help» підняв важливу для України тему відсутності в державних лікарнях системи швидкого виклику медперсоналу.

Пропрацювавши це питання, команді підлітків вдалося знайти технічного cтартап-партнера «Кнопка», розробити та запровадити в дитячому хірургічному відділенні лікарні «Охматдит» систему, що дозволяє хворим дітям швидко отримати допомогу, а медперсоналу користуватися зручною мобільною електронною системою зв’язку та інструментом фіксації статистичних даних.

Програма була адаптована для дітей – створені спеціальні welcome-конверти з листівкою-інструкцією, що в легкій і доступній формі пояснює дитині як користуватися системою швидкого виклику, та набор цікавих наліпок для декору самих кнопок. Для кожної кімнати розроблені спеціальні постери-інструкції. Так, елементи гри допомагають дитині справитися з психологічним напруженням та страхом.



БРОНЗОВИЙ КУБОК за 3 місце в номінації «Соціальні проекти» отримала команда «VOICE OF THE HEART». За мету команда поставила привернути увагу суспільства до некомфортного життя людей з вадами слуху, яких в Україні більше 1 млн. Для цього діти розробили квест «у тиші», долучаючи чуючих дітей до навчання жестовою мовою та навчаючи їх толерантності до дітей з вадами слуху. 

Проект відкрив можливість спілкування жестовою мовою і зробив цей світ більш толерантним та готовим до взаєморозуміння.

ВІДЗНАКУ за 4 місце в номінації «Соціальні проекти» отримала команда «PLANET SAVERS». Слоган ініціативи – «Чиста планета без пластику». Мета проекту – привернути увагу до проблеми забруднення планети пластиком. Долучити всіх, хто розділяє філософію «Чиста планета без пластику» до масштабного проекту боротьби з пластиком. А також акцентувати увагу на державному рівні на проблемі відсутності навичок для сортування сміття в українських родинах!

Справжні «рятівники планети» розробили серію зошитів для школярів, на обкладинках яких розташовані поради, як зменшити споживання пластику і навчитись сортувати сміття.



ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ ООН в категорії GOOD HEALTH & WELL-BEING отримала команда «TRAVEL & PLAY» – за унікальну портативну гру для подорожей, що вчить та розширяє знання про країни.

ПРИЗ ГЛЯДАЦЬКИЙ СИМПАТІЙ отримав проект «АнікА» – за книгу про толерантність, в якій авторка розповідає історію Зебри, «незвичайної» конячки зі своїм характером.





Всього від бізнес-школи MiniBoss Київ 1 приймало участь дев’ять команд. Пишаємося досягненнями та радіємо перемогам наших студентів. Вітаємо учасників Світового Чемпіонату з успішними виступами та перемогами на такій визначній світовій платформі. Дякуємо викладачам та батькам за підготовку та підтримку!

Учасники Startup World Cup Championship 2019:
  • One Click Help (Соціальний проект)
Система швидкого виклику медичного персоналу в лікарнях.
Семен Невядомський, Юлія Горєлова, Олександра Максимчук, Віктор Шевченко.
  • Voice of the heart (Соціальний проект)
Квест «в тиші» – це зустрічі з дітьми, що мають вади слуху, та навчання жестовій мові чуючих дітей.
Софія Луців, Тимофій Коробенко, Роман Соколовський, Соломія Соколовська.
  • Travel & Play (Комерційний проект)
Портативна гра для подорожей. 
Каріна Дулоглу, Леонардо Коломбарі.
  • Planet Savers (Соціальний проект)
Зошити для школярів. 
Богдан Торубара, Валерія Кузник, Леонардо Коломбарі, Даша Воронцова.
  • MC_Guy (Комерційний проект)
Мотиваційний челендж для крутих хлопців. 
Святослав Войченко, Матвій Царик, Ілля Філіпчук.
  • NASHE_co (Комерційний проект)
Еко-сумка для пікніків.
Олена Максимчук, Аліса Перловська
  • Business Genius (Комерційний проект)
Навчальна бізнес-гра.
Назар Цимбалюк, Гліб Хаєв
  • Yammi Pills (Соціальний проект) 
Мотиваційне печиво, що допомагає одужати хворим дітям.
Олександр Бондаренко, Кіра Письмак, Анна Волинець. 

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)