середу, 12 червня 2019 р.

Чемпіонат України: 1 місце - Команда «Чути серцем»




Михайло Чернявський, Тимофій Коробенко, Софія Луців, Анастасія Голюга та Максим Бєляков, які презентували результати проекту, впевнені, що головне – це чути серцем…

За мету команду поставила привернути увагу суспільства до некомфортного життя людей з вадами слуху, яких в Україні більше 1 млн. Для цього вони розробили квест у тиші, долучаючи дітей до навчання жестовою мовою та навчаючи їх толерантності до дітей з вадами слуху.



Кроки та результати проекту:
  1. Для реалізації проекту команда долучила переклада жестової мови, президента Спілки перекладачів жестової мови Марину Ліферову, яка активно підтримала ініціативу.
  2. Мінібос-и розробили «Квест у тиші» - це організація та проведення зустрічей та квесту дружби між чуючими дітьми та дітьми з вадами слуху. Головною умовою гри є присутність берушів. Це допомогає бути всім в рівних умовах - «занутирись в тишу» та знайти спілну мову за допомогою жестової мови. 
  3. За травень місяць команда встигла провести «Квест у тиші» для більш ніж 70 дітей. Це були учні Ліко-ліцея та інших київських шкіл, небайдужі до проблем людей з вадами слуху.
  4. Разом з нечуючими дітьми мінібос-и відвідали найбільший в Україні технічний фестиваль OLD CAR LAND.
  5. Громадська організація «Відчуй» запросила команду підтримати інклюзивне свято «Кораблик мрій» до дня захисту дітей, де команда ще раз продемонстровала толерантний підхід до дітей з вадами слуху.
  6. Міжнародний благодійний фонд «Справедливість» та Міжнародний благодійний фонд «Волонтерське об’єднання «Крила» запросили команду прийняти участь у Конкурсі-фестивалі для дітей та молоді з інвалідністю та вадами слуху «Казкові мрії». Це була ще одна можливість почути серцем людей, які потребують підтримки!






















MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)