четвер, 2 травня 2019 р.

МАЙБУТНЄ НАШОЇ КРАЇНИ - У НАДІЙНИХ РУКАХ! Як пройшов Форум стартапів 2019 в Києві



Сучасні діти дивують, вражають своїм рівнем інтелекту, відкритістю та обізнаністю. Нещодавно в Києві відбувся ФОРУМ Стартапів MiniBoss 2019 від MiniBoss Київ 1 Бізнес-школа.

Міжнародна освітня мережа бізнес-шкіл для дітей та підлітків MINIBOSS Business School активно розвивається в Києві і вже третій рік поспіль проводить Форум стартапів. Як все відбувається?

Учні школи MiniBoss протягом навчального року вивчають основи економіки та підприємництва. Потім готують свої проекти, прораховують собівартість, витрати, прибутки. В кожній команді є фінансовий директор. креативний директор, фахівець з партнерства тощо.

Свої ідеї, продумані і оформлені, вони представляють членам журі - Раді Бізнесменів MiniBoss.



Важливо, що це не конкурс, тут немає переможців і переможених. Учасники Форуму мають чітку мету – отримати грантову допомогу від Ради Бізнесменів та корисні поради чи рекомендації.

Цьогоріч на Форумі виступало 22 команди. Проекти – дуже різні, за змістом і вартістю втілення. Кожен мінібос завзято захищав свою ідею.

Варто зазначити, що друга назва заходу – Форум соціально-відповідального бізнесу – не випадкова. Були представлено проекти, що мають за основну мету не заробіток грошей.

Ну які бізнес-ідеї можуть бути у дитини, - скажете ви. А ми відповімо: створення мотиваційної гри для хлопчиків, щоб кожного дня ставати кращим і загартованішим; розробка інтернет-ресурсу серед дітей для обміну іграшками; смаколики у вигляді пігулок з відповідними назвами для покращення настрою тих, хто хворіє і втомився пити звичайні ліки; створення екологічних зошитів; пошиття красивих сумочок; нова версія гри «хрестики-нолики» тощо. У цих мінібосів є чому повчитися і дорослому підприємництву.

Члени Ради Бізнесменів досить прискіпливо, але справедливо судили. Кожна команда отримала суми грантів, які просила. Та навіть більше – самокати кожному члену команди, ігри, партнерська підтримка. Деякі члени журі – керівники компаній – вже готові заключити угоди з певними командами для співпраці.

Минулої суботи тут народжувався справжній бізнес.

І звісно ж Форум – це ще й і яскраве свято. Тож наприкінці Форуму дитячі команди мали змогу заспівати пісні з улюбленим співаком.

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)