пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

Лідія Пащук: Учасники Форуму приємно дивують проривними, креативними та часом дуже неочікуваними рішеннями

 

Лідія Пащук – кандидат економічних наук, сертифікований викладач Чартерного інституту маркетингу. Керівник і член Наглядової Ради Школи малого і середнього підприємництва, UFUTURE. Президент Фонду Василя Хмельницького K.Fund.

Лідія не перший рік приймає участь у складі журі. Про її очікування від цьогорічного Форуму, власні критерії оцінювання проєктів і в чому черпає натхнення - читайте в цьому інтерв'ю.

🎤Лідія, ми вже рік живемо в новій реальності. Як вам здається, чи адаптувався український підприємець до нових викликів? Поділіться власним досвідом.

Сьогодні життя у гібридному та онлайн форматі стало нормою. Українські підприємці вже підлаштувались до ци реалій, хтось відкрив нові способи ведення бізнесу, а комусь довелось закрити, але бізнес - це динамічна сфера, тож до змін та ризиків підприємцям не звикати. 

🎤 Чого очікуєте від Форуму стартапів в MiniBoss цьогоріч? Як гадаєте, які проблеми чи потреби спробують вирішити своїми проєктами юні підприємці?

Учасники Форуму завжди приємно дивують проривними, креативними та часом дуже неочікуваними рішеннями, тож цього року очікую саме таких вражень. Проблеми безпеки здоров'я, екології, утилізації сміття та відходів, креативних рішень, підтримки здоров'я у домашніх умовах точно можуть бути у центрі уваги юних підприємців.

🎤 Що для вас особисто має більше значення в оцінюванні проєкту чи прийнятті рішення щодо його підтримки: злагодженість команди? потенційна прибутковість проєкту? глибина і потужність ідеї?

Для мене важливі усі перераховані критерії, проте насамперед я буду звертати увагу та стійкість ідеї та можливості перетворення її на справжній бізнес, прибутковий у довгостроковій перспективі, професійність команди та готовність до змін, зростання, наявність певного командного духу. 

🎤 Що особисто вас надихає в роботі та житті, допомагає залишатися в ресурсному стані?

Мене надихає природа, спорт, книжки, музика та підприємництво. 

🎤 І традиційно: ваше побажання, порада чи лайфхак для наших 6-15 річних стартаперів

Друзі, мрійте, але обов'язково дійте! 

Лідія, дякуємо за інтерв'ю.
До зустрічі на Форумі Стартапів 2021!

MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)