понеділок, 18 листопада 2019 р.

Один Клік = Одне Життя. Від дитячої ідеї до втіленого в життя соціального проекту ONE CLICK HELP



13 листопада о 15:00 на території Національної дитячої спеціалізованої лікарні ОХМАТДИТ відбулась презентація реалізованого проекту по діджиталізаціі процесу виклику медсестри.

Вперше ідея проекту народилася на суботніх заняттях в MiniBoss Business School Kiev-1. Діти захищали важливість та актуальність проблеми відсутності швидкого зв’язку між медичним персоналом клінік та пацієнтом. Після чого було прийнято рішення допомогти власне дитячій клініці ОХМАТДИТ. Відбулася зустріч з заступником головного лікаря з медичної роботи Юрієм Довбня, який підтримав проект і дав згоду на впровадження та тестування майбутньої системи.





У квітні ідея проекту була презентована студентами MiniBoss Business School Kiev-1 на Київському Форумі стартапів, який є одним із обов’язкових елементів навчання. Серед підприємців, які входили до складу Ради Бізнесменів, були представники бізнесу LeoGaming, Infopulse Ukraine, ТОВ «ГазІС», ТОВ «ЕКО.ПАЛ» та інші. Вони підтримали проект «One Click Help» та надали грант юним підприємцям для його реалізації. Це стало стартовим капіталом для втілення цього проекту в життя.

Технічним партнером проекту виступив український стартап «Кнопка» та її автор Іван Осадчий. Свій внесок у проект зробив і відомий ілюстратор Сергій Майдуков, намалювавши для дітей веселого персонажа на ім'я Клік.

Реалізований проект кардинально змінив процес, зменшивши час приходу медичного персоналу до пацієнта до 2 хвилин. Проект вже функціонує у відділеннях ортопедії і хірургії новонароджених.



На зустрічі представники лікарні показали, як за допомогою смартфона, фізичної кнопки виклику і спеціального мобільного додатку працює електронна система комунікації між пацієнтом і медичним персоналом. Наочно продемонстрували сучасний підхід до оптимізації роботи медсестер, контролю ефективності роботи медичного персоналу та підвищення якості надання медичних послуг пацієнтам.

Тепер маленькі пацієнти, потрапляючи в клініку, отримують «Welcome конверт». До нього входить інструкція з правилами як користуватися кнопкою, наліпки з образами головного героя Клік та сертифікати на безкоштовні заняття з англійської, німецької та французької мови. Тож Клік захищає дитячі життя, надаючи суперсилу для справжніх героїв.

Вдячні всім, хто підтримав проект в реалізації!











MiniBoss Business School International

Літні табори MINIBOSS 2019

MINIBOSS GLOBAL

Інтернет-магазин MINIBOSS

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ

ДАЕМ МОЖЛИВІСТЬ ВІДКРИТИ MINIBOSS BUSINESS SCHOOL В РОСІЇ
СПИТАЙТЕ НАС ПРО МАЙСТЕР-франшизи (право ексклюзивного володіння франшизою в вашій країні, регіоні, місті, районі)